Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Is Authorize.net Having Issues?
MartiniGuy
post Dec 17 2007, 08:23 AM
Post #1


Monster Stallion
Group Icon

Group: MonsterVIP
Posts: 2,117
Joined: 16-May 03
From: Martini-land
Member No.: 76



Hey...appreciate any info.
Just launched a V7 site for a client and all of our test charges are being declined?
Any other Auth.net users having issues?
Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monster Tech Lea...
post Dec 17 2007, 08:37 AM
Post #2


Monster Yoda
Group Icon

Group: Admin
Posts: 1,302
Joined: 9-November 04
From: St. Louis MO
Member No.: 2,798



Hi MartiniGuy,

I would check the orders where it says they are declined, this will normally tell you why it is declined then. Right now we have no reported issues in support.

Joe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MartiniGuy
post Dec 17 2007, 08:45 AM
Post #3


Monster Stallion
Group Icon

Group: MonsterVIP
Posts: 2,117
Joined: 16-May 03
From: Martini-land
Member No.: 76



QUOTE(monstersmile.gif Tech Lead @ Dec 17 2007, 11:01 AM) *
Hi MartiniGuy,

I would check the orders where it says they are declined, this will normally tell you why it is declined then. Right now we have no reported issues in support.

Joe

Thanks Joe.
Got a "there was an error" message - backend looks like there is a decline?
Can you take a look: www.floorrestoreonline.com

Thanks.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Monster Tech Lea...
post Dec 17 2007, 03:07 PM
Post #4


Monster Yoda
Group Icon

Group: Admin
Posts: 1,302
Joined: 9-November 04
From: St. Louis MO
Member No.: 2,798



Hi MartiniGuy,

The error code that was returned was 103 - transaction cannot be accepted. To me that would mean possibly something wrong with the credentials setup in Operations >> Payments. The only other thing is that if your account is in Test Mode on Authorize.net's end this may also be causing the issue too.

Joe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MartiniGuy
post Dec 17 2007, 05:29 PM
Post #5


Monster Stallion
Group Icon

Group: MonsterVIP
Posts: 2,117
Joined: 16-May 03
From: Martini-land
Member No.: 76



QUOTE(monstersmile.gif Tech Lead @ Dec 17 2007, 05:31 PM) *
Hi MartiniGuy,

The error code that was returned was 103 - transaction cannot be accepted. To me that would mean possibly something wrong with the credentials setup in Operations >> Payments. The only other thing is that if your account is in Test Mode on Authorize.net's end this may also be causing the issue too.

Joe

Hey Joe,
Thanks a ton. One of the keys was erroring out for some reason--it worked 2 weeks ago and was not changed. I just generated a new API key and installed it...all is good now.
Thanks!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 24th February 2018 - 12:02 AM